Hűtőgép italtartó beszerzése

A hűtőben megfelelő tárolók és rekeszek nélkül, szinte rémálom a rendrakás. Semminek sincs helye, és átláthatatlan káosz uralkodik a polcokon. A rendetlenség idővel a rejtett helyen tartott ételek és italok megromlásához vezet. Emellett, a nyári időszakban az ásványvizek és üdítők hűtött tárolása is komoly fejtörést okozhat. Ha szeretnének rendezettebb hűtőt a konyhájukba, a könnyen felszerelhető italtartó máris egy lépés a megoldáshoz.

Hűtőgép italtartó

A hűtőgép italtartó a nevéből adódóan a palackok és italos dobozok hűtőben történő stabil tárolását szolgálja. Sajnálatos módon ez az egyik olyan része a gépnek, mely nagyon könnyen leeshet és elpattanhat. Ilyenkor szinte lehetetlen megragasztani, és újat kell venni. A kínálatunkban számos hűtőgéphez kaphatnak italtartót, többek között olyan gyártóktól, mint a AEG, Amica, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Gorenje, Hausmeister, Haier, Hoover, Hotpoint-Ariston, Indesit, Liebherr, LG, Samsung, Sharp, Snaigé, Teka, Whirlpool, Zanussi vagy mások. Nézzenek körbe és válasszák ki a saját hűtőjüknek megfelelő palacktartót.

Ahhoz, hogy a hűtőszekrény italtartó hosszú életű legyen, a rendszeres tisztításról se feledkezzenek el. A műanyag elemet egyszerűen csak ki kell pattintani, majd a csap alá tartani. Egy bő, meleg vizes átöblítés és egy kis mosogató szer csodákat tehet, így nagyon rövid idő alatt újra tökéletes állapotba hozhatják.

Ugyanakkor az palacktartó akkor lesz igazán tartós, ha nem erőltetik bele a sokkal nagyobb üvegeket. Emellett figyelni kell arra is, hogy a megfelelő helyre pattintsák be, ezáltal a hűtő ajtajának becsukásakor nem akad össze a polcokkal. A túlerőltetés mellett ez a másik ok, ami miatt a hűtőgép Hűtőgép palacktartó vagy más néven italtartó rövid időn belül eltörhet.

Hűtőgép palacktartó